Početna Knjige Medicinske znanosti popularna medicina Osam tjedana do optimalnog zdravlja

Weil, Andrew: Osam tjedana do optimalnog zdravlja

Autor: Weil, Andrew
Šifra: 47-22-104
Izdavač: Biovega, Zagreb
Godina izdanja: 1999

Dimenzije: 15,50 x 23,00 cm.
Opseg: 250 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Dokazani program kako u cijelosti iskoristiti prirodnu moć samoiscjeljivanja tijela.

Prevela: Merima Nikočević.

Riječ autora:
"Zdravlje je cjelovitost i ravnoteža, unutarnji otpor koji vam omogućava da se suočite sa svime što vam život donosi, a da pritom ne pokleknete. Ako vas krasi takva vrsta otpornosti, možete doživjeti neizbježne interakcije s virusima, a da pritom infekcija izostane; možete biti izloženi alergenima, a da pritom alergija izostane i isto tako kancerogenim elementima, a da ne obolite od raka. Optimalno bi zdravlje također trebalo obuhvaćati i osjećaj radosti i snage, tako da ga možete doživjeti kao nešto više od izostanka bolesti. Osmotjedni program stvorio sam kako bih  vam  pokazao  kako   dostići  i   sačuvati  to   stanje.
Savršeno zdravlje ne postoji: čuvajte se osoba i proizvoda koji vam to obećavaju. Zdravlje je dinamično i privremeno stanje ravnoteže koje se mijenja usporedno s promjenama uvjeta života, ali većina poremećaja ne mora biti opasna. Zdravlje nije statično; posve je normalno da ga povremeno gubimo kako bismo se vratili još snažniji."



Pogledajte sve od autora: Weil, Andrew
Pogledajte sve od nakladnika: Biovega, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.