Početna Novosti / Blog PROSLAVILI SMO 18 GODINA DOBRIH KNJIGA! HVALA ŠTO NAS PODRŽAVATE!

PROSLAVILI SMO 18 GODINA DOBRIH KNJIGA! HVALA ŠTO NAS PODRŽAVATE!

Datum objave: 22.09.2020

Svoja smo vrata za sve ljubitelje čitanja i knjige otvorili 24. rujna 2002. godine.

Kako to obično biva, vrijeme brzo leti... nismo se ni okrenuli, a već smo postali i punoljetni! Tako je! Proslavili smo naš 18. rođendan.

18 godina ljubavi prema knjigama, novima i starima, mirisnima i onim manje mirisnima, onima koje je teško prodati kao i onima koje je još teže nabaviti...

 

 

Kroz ovih 18 godina rada, trudili smo se da naš antikvarijat ne bude samo mjesto ‘gdje se dođe kupiti knjiga’ već mjesto okupljanja, ugodnih razgovora, otkrivanja novih knjiga kao i onih davno zaboravljenih. Kupci koji kod nas dođu redovito ‘zapnu’ i po nekoliko sati među mnoštvom knjiga i u ugodnoj atmosferi.

 

 

Nadamo se da ćete 'zapeti'ponovno kod nas, pa makar to bilo i virtualno, i pronaći pravu knjigu za sebe. Na našem webshopu svi naslovi su sniženi za 10% te darujemo i besplatnu poštarinu za sve narudžbe iznad 300,00 kuna.

 

 

Sve ljubitelje dobre beletristike čeka mnoštvo novih i rasprodanih naslova po atraktivnim cijenama, a za one s malo većim čitateljskim apetitom imamo u ponudi komplete domaćih i stranih autora.

 

 

Posebno ističemo knjige trajne vrijednosti iz naše škrinjice s blagom, od starih i rijetkih izadnja, do knjiga s potpisom te prvih izdanja, opremljenih grafika i faksimila u kojima možete neometano uživati.

 

 

Neke od vas možda još uvijek muče srednjoškolski udžbenici, uvijek neki nedostaje… Posjetite nas, jer kupujemo i prodajemo srednjoškolske udžbenike, kao i priručnike za mature i prijemne ispite tijekom cijele godine. Udžbenici su od 30 do 50 % jeftiniji nego u knjižarama, a možete nam i prodati udžbenike koji vam više ne trebaju, uvijek uzimamo one koje nemamo i koji se traže.

 

 

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Prikaži sve novosti / blogove

Novo u ponudi

Pogledaj sve

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno