Početna Knjige Alternativa / samopomoć Ne mari za male stvari... u domu svom

Carlson, Richard: Ne mari za male stvari... u domu svom

Autor: Carlson, Richard
Šifra: 117-22-48
Izdavač: Algoritam, Zagreb
Godina izdanja: 1998

Dimenzije: 14,00 x 17,00 cm.
Opseg: 237 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

100 savjeta kako ne dopustiti da dnevne obveze i kaos u kući zavladaju vašim životom.  

Prvo izdanje.

Ilustracija: Mario Jurjević.

S poleđine:
Prvo hrvatsko izdanje bestsellera doktora Richarda Carlsona Ne mari za male stvari...i ostat će male stvari doživjelo je sličnu sudbinu kao i ostala izdanja širom svijeta - rasprodano je i zatim tiskano ponovno. Šarm i inspirativna snaga njegovih toplih ljudskih savjeta nisu mimoišli nikoga pa tako ni obitelj autora. Svaki put kada bi se dr. Carlson zbog nečega uzrujao njegova mlađa kći trčala bi po kući mašući tatinom knjigom i vikala: “Ne mari za male stvari, ne mari za male stvari!”, dok bi starija samo podbočila ruke i rekla: “Tata zar ti stvarno učiš ljude kako da se opuste?”
Standardi za primjenu savjeta o “malim stvarima” u obitelji, na autorovu nesreću, puno su zahtjevniji od onih u životu izvan kuće. Osjećajući potrebu da i drugima pomogne da s više trpeljivosti i lakoće reagiraju na svoju obitelj i svakodnevicu obiteljskog života dr. Richard Carlson napisao je novih sto savjeta. Tako je nastala druga knjiga u seriji “Male stvari” - Ne mari za male stvari... u domu svom - i također zauzela prvo mjesto na listama najprodavanijih knjiga zahvaljujući jednostavnim i blagim riječima podrške koje vam mogu pomoći u stvaranju smirenije i ugodnije obiteljske atmosfere.
Svatko može osjetiti veću bliskost prema svojoj obitelji ako prihvati neke od autorovih savjeta poput ovih: “Nikad nemojte propustiti reći: Volim te”, “Učite od djece jer ona znaju živjeti u sadašnjem trenutku”, “Nemojte lijegati na počinak bijesni”, a jednim od najkorisnijih smatramo dvadeset treći savjet: “Ugradite si tipku RESET”. Možda se nakon čitanja ponekad prisjetite da i drugi članovi vaše obitelji imaju vlastitih nedaća, možda počnete cijeniti roditelje svog partnera, možda si odredite prazan list u kalendaru. Što god od toga prihvatili pomirite se s činjenicom da posla u kući uvijek ima. Jedino vas molimo da savjet: “Kad kupite nešto novo, bacite nešto staro” ne primjenjujete na njegovim knjigama.


Pogledajte sve od autora: Carlson, Richard
Pogledajte sve od nakladnika: Algoritam, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.