Početna Knjige Zagreb Muyumina kuhinja: makrobiotička kuharica za tijelo i dušu

Muyumina kuhinja: makrobiotička kuharica za tijelo i dušu

Autor: Nishimura, Mayumi
Šifra: 315-19-42
Izdavač: Planetopija, Zagreb
Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 19,50 x 25,50 cm.
Opseg: 160 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

O knjizi:

Makrobiotika kao zdrav i prirodan način življenja koji podrazumijeva prehranu bogatu cjelovitim žitaricama, povrćem i mahunarkama, postala je globalni fenomen. Posljednjih godina sve je više holivudskih zvijezda prihvaća zbog njezinih pozitivnih učinaka na zdravlje, kao što su visoka razina energije, zdrava koža, spokojan um i snažnija povezanost s Univerzumom.

Mayumi Nishimura, učiteljica makrobiotike i nekoć glavna učiteljica kuhanja na Kushijevom Institutu u Bostonu, radila je kao osobni makrobiotički chef za mnoge zvijezde koje je privukla svojim intuitivnim i kreativnim pristupom, jednostavnim za primjenu. Nadahnuće pronalazi ne samo u japanskoj, nego i u kineskoj, francuskoj,talijanskoj i mnogim drugim etničkim kuhinjama, kao i makrobiotičkim tradicijama. Iznad svega vjeruje da je užitak ključ održivog zdravog kulinarstva prihvatljivog kozmopolitskom ukusu.

Središnji dio njezine knjige čini desetodnevni program za čišćenje organizma. Prihvativši ga, čitatelji će moći uživati u makrobiotičkim jelima i istodobno će sami sebi pružiti priliku za cjelovitu preobrazbu. A tu je i 130 primamljivih recepata ilustriranih jednako primamljivim fotografijama, s navedenim prehrambenim vrijednostima, te dodatnim ilustriranim objašnjenjima novih i nepoznatih načina pripreme. Početnicima, ali i iskusnim makrobiotičarima, ovi će specijaliteti biti prava poslastica i uzbuđenje.Pogledajte sve od autora: Nishimura, Mayumi
Pogledajte sve od nakladnika: Planetopija, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Zagreb


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno