Moć

Autor: Byrne, Rhonda
Šifra: 1039-19-27
Izdavač: V.B.Z., Zagreb
Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 14,00 x 18,00 cm.
Opseg: 266 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: odlično.

Biblioteka 1000 cvjetova.

O knjizi:

„U ovoj vam knjizi želim pokazati put do izvanrednog života. Mnogo je toga što trebate saznati o životu - a sve je dobro. Zapravo, nije samo dobro - nego fenomenalno! Život je daleko jednostavniji nego što zamišljate, a kad počnete shvaćati kako on funkcionira, kad počnete shvaćati Moć koju nosite u sebi, u potpunosti ćete doživjeti životnu čaroliju - i živjeti čudesnim životom!"

Cilj Rhonde Byrne jest donijeti radost milijardama ljudi. Počela je filmom „Tajna“ koji su vidjeli milijuni ljudi širom svijeta. Nastavila je knjigom „Tajna“, svjetskim bestselerom koji je dostupan na 46 jezika. Sada, knjigom „Moć“, Rhonda Byrne nastavlja svoje djelovanje, otkrivajući nam najveću silu u našem svemiru.

Ova je knjiga priručnik za stjecanje najveće moći u svemiru - „Moć“ kojom možete dobiti sve što želite. Da Moć ne postoji, ne biste se ni rodili. Da nema Moći, na planetu ne bi postojalo nijedno jedino ljudsko biće. Svako otkriće, izum i ljudska tvorevina potječu od Moći. Sve proizlazi iz Moći - savršeno zdravlje, prekrasni odnosi, karijera koju volite, život ispunjen srećom, kao i sav novac koji vam je potreban da biste bili, činili i imali sve što želite.

Život vaših snova oduvijek vam je bio mnogo bliže nego što ste i pomišljali, jer u vama prebiva Moć koja vam omogućuje da u životu dobijete sve što želite. Da biste bilo što stvorili, da biste bilo što promijenili, potrebno je samo jedno... Moć.Pogledajte sve od autora: Byrne, Rhonda
Pogledajte sve od nakladnika: V.B.Z., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno