Početna Knjige Medicinske znanosti popularna medicina Makrobiotička domaća ljekarna

Kushi, M., Van Cauwenberghe, M.: Makrobiotička domaća ljekarna

Autor: Kushi, M., Van Cauwenberghe, M.
Šifra: 171-20-15
Izdavač: Biovega, Zagreb
Godina izdanja: 2001

Dimenzije: 15,00 x 23,00 cm.
Opseg: 208 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Makronova edicija.

Drugo izdanje.

U makrobiotičkom pristupu bolesti rabe se mnogobrojne vrste posebnih jela, čajeva, pripravaka, obloga, sokova i kupki kako bi se postigao prirodan i zdrav način življenja. Ova je knjiga pravi mali kompendij praktičnih savjeta o tome kako liječiti cijeli niz bolesti i tegoba prema načelima yina i yanga. Ne zaboravljajući daje za potpuno ozdravljenje potrebno promijeniti i iscijeliti način života, u knjizi su pobrojani pripravci koje jednostavno i sigurno možete pripremiti kod kuće s prirodnim sastojcima. Ti su pripravci jednostavni, učinkoviti, ne izazivaju nuspojave, ne štete okolišu i vraćaju iscjeljivanje ponovno u obitelj.

Autori:
Michio Kushi, reformator i učitelj suvremene makrobiotike, rođen je u Japanu 1926. Studirao je međunarodne odnose i pravo na Tokijskom sveučilištu i godine 1949. došao u SAD. Posvećeni svjetskom miru, on i njegova supruga Aveline, uveli su modernu makrobiotiku u Sjevernu Ameriku. Jedan je od prvih znanstvenih savjetnika koji se zalaže za povratak prirodnim namirnicama. Poznat i cijenjen u medicinskim krugovima, kao i šire, autor je mnogobrojnih knjiga i članaka o povezanosti hrane i zdravlja.

Marc Van Cauwenberghe diplomirao je medicinu 1969. u Belgiji. Radio je kao liječnik opće prakse, a potom je specijalizirao patologiju. Upoznao se s makrobiotikom proučavajući djela Georga Ohsawe. Uvjeren u Ohsawinu tvrdnju kako se bolesti mogu spriječiti ili iscijeliti makrobiotikom, počeo je tragati za najboljim učiteljem makrobiotike i otkrio Michija Kushija. Od 1972. g. radi kao stalni Kushijev suradnik i predavač u Europi i Americi.


Pogledajte sve od autora: Kushi, M., Van Cauwenberghe, M.
Pogledajte sve od nakladnika: Biovega, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno