Rossi-Hace, F.; Zaina, E.: L'italiano per lei 1

Autor: Rossi-Hace, F.; Zaina, E.
Šifra: 178-20-35
Izdavač: Škola za strane jezike, Zagreb
Godina izdanja: 1987

Dimenzije: 17,00 x 22,00 cm.
Opseg: 226 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro; unutrašnjost odlična.

Autorice: Franka Rossi-Hace, Elisa Zaina.

Parte prima.
Corso audio-visivo.

VI. izdanje.


Iz predgovora:
Udžbenik »L'Italiano per Lei« Parte prima namijenjen je početnicima. Gradivo je podijeljeno u osamnaest lekcija, predviđenih za obradu u jednom tečaju, koji može trajati jedan semestar (četiri sata nastave tjedno) ili cijelu školsku godinu (dva sata nastave tjedno).
Svi su dijalozi i narativni tekstovi ilustrirani dijafilmovima i snimljeni na magnetofonsku vrpcu uz pomoć izvornih govornika. Nastojali smo što djelotvornije pridržavati se zahtjeva audio-vizualne metode, temeljene na principima suvremene glotodidaktike. Ukinuta je svaka najava obrade gramatičkih jedinica u tradicionalnom smislu, a u udžbenik je unijet svakodnevni živi govorni jezik.
Lekcije su osmišljene u obliku dijaloga, s izuzetkom nekih lekcija datih u narativnom obliku. Svaka lekcija popraćena je posebnim gramatičkim vježbama, s namjerom da se polaznicima omogući ovladavanje određenog rječnika i jezičnih struktura karakterističnih za svakodnevni talijanski govorni jezik.


Pogledajte sve od autora: Rossi-Hace, F.; Zaina, E.
Pogledajte sve od nakladnika: Škola za strane jezike, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Rječnici / priručnici za učenje jezika / talijanski


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.