Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Kolinje i mesni specijaliteti

Kolinje i mesni specijaliteti

Autor: Pavičić, Željko
Šifra: 225-19-9
Izdavač: Gospodarski list, Zagreb
Godina izdanja: 1997

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg:  208 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Biblioteka Obitelj i gospodarstvo; 6.

Preuzeto s internet stranice izdavača:

Domaće je domaće, riječi su naših predaka, ali i generacija koje sve više uviđaju probleme globalizacije i industrijalizacije na našim prostorima. Ovo izdanje knjige na stručan i popularan način pojašnjava osnovno o obradi i sušenju mesa, pripravljanju i čuvanju pojedinih proizvoda, a recepti sa slikama u boji specijaliteta od mesa, oduševiti će svakog gurmana.

U hrvatskim obiteljskim gospodarstvima i domaćinstvima već tradicionalno, dugi niz godina, proizvode se suhomesnati proizvodi i kobasice, kao i druge namirnice životinjskog porijetla. Želja nam je bila da sve što se treba znati o mesu i mesnim prerađevinama bude na jednom mjestu. Stoga, ovom knjigom želimo Vam predstaviti domaće mesne proizvode svima onima koji bi htjeli proizvoditi domaću slaninu, šunku, kobasice ili druge mesne prerađevine prema domaćoj recepturi, a na više od 200 ilustriranih stranica u boji naći ćete sve o postupku, priboru i pripremi svih vrsta kulinarskih specijaliteta od mesa, mesnih kobasica, kobasica od iznutrica, hladetine, paštete, pršuta i još mnogo raznih recepata od mesa. Na taj način, nadamo se, da otvaramo mogućnost da i autohtoni hrvatski proizvod sa svim normama bude izdvojen i prepoznatljiv na tržištu kao hrvatska kvaliteta.


Pogledajte sve od autora: Pavičić, Željko
Pogledajte sve od nakladnika: Gospodarski list, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno