Purivatra, Atif (glavni urednik): Ko je ko u Bošnjaka

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 425 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro; na hrptu prisutna bilješka plavim markerom.

Preuzeto iz uvodne napomene:

Edicija "Ko je ko" opći je podsjetnik, on se ne ograničava na određenu profesiju, već skuplja imena i podatke o značajnijim ličnostima svih profesija, disciplina, čije je djelovanje od posebnog interesa za opću obaviještenost ljudi o toj sredini, odnosno narodu. Istina, samo rjeđe, izdaju se edicije, odnosno publikacije koje se odnose samo na određena zanimanja, ali i jedne i druge ograničavaju se na određenu državu odnosno naciju. Izdavački projekat "Ko je ko u Bošnjaka" donosi podatke koji se odnose na žive Bošnjake i na sredine na kojima su oni stoljećima živjeli. Projektom su također obuhvaćeni i Bošnjaci koji žive izvan Bosne i Hercegovine, na svim kontinentima, do čijih smo podataka uspjeli doći. Smatramo da su ovi podaci dragocjeni kako za artikuliranje ukupnog razvoja zemlje Bosne i Hercegovine i njenih ljudskih potencijala, tako i za situiranje bošnjačke pozicije u tom procesu.




Pogledajte sve od autora: Purivatra, Atif (glavni urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Vijeće kongresa bošnjačkih intelektualaca, Sarajevo
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / povijest / područje bivše jugoslavije / tito


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.