Carić, M.; Žarak, A. (prijevod): Umjetnost roštiljanja

Autor: Carić, M.; Žarak, A. (prijevod)
Šifra: 1646-11-10
Izdavač: Slovačka
Godina izdanja: 2000

Dimenzije: 23,00 x 26,00 cm.
Opseg: 270 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.

Bogato fotografijama u boji.

Recepti za život izvan kuće.

U ovoj knjizi pored hrvatskih i bošnjačkih recepata za roštilj možete pronaći recepte i kulinarske tehnike koje definiraju poznati sveamerički duh kućnog roštilja: sočni sendviči od svinjetine, lignje na žaru ili pureći bataci zaliveni umakom za roštilj. U knjigu su uključeni i još poneki internacionalni recepti od meksičke pa do kineske kuhinje.


Odlično očuvan primjerak!


Pogledajte sve od autora: Carić, M.; Žarak, A. (prijevod)
Pogledajte sve od nakladnika: Slovačka
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.