Početna Knjige Flora i fauna agronomija Proizvodnja kokošjih jaja

Mužic, Stjepan: Proizvodnja kokošjih jaja

Autor: Mužic, Stjepan
Šifra: 50-21-1
Godina izdanja: 1999

Dimenzije: 14,50 x 20,50 cm.
Opseg: 56 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Biblioteka Poljoprivredni savjetnik ; sv. 8.

Iz sadržaja:

Značaj jaja u ishrani ljudi
Kvaliteta jaja
Izbor načina i intenziteta proizvodnje
Izbor pasmine ili hibrida
Hibridne kokoši
Osvjetljenje
Smještaj i način držanja kokoši nesilica
...


Pogledajte sve od autora: Mužic, Stjepan
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.