Početna Domaćinstvo kuharice / prehrana Knjiga ribljih specijaliteta

Žmikić, Ante: Knjiga ribljih specijaliteta

Autor: Žmikić, Ante
Šifra: 509-11-4
Izdavač: Otokar Keršovani, Rijeka
Godina izdanja: 1996

Dimenzije: 17,00 x 24,50 cm.
Opseg: 294 stranice.
Uvez: tvrdi. Manje oštećenje krajeva korica.

Knjiga recepata vrhunskog kulinarskog majstora, dobitnika brojnih diploma i priznanja europskih i svjetskih kulinarskih udruga. Posebna vrijednost ovog kulinarskog priručnika je u tome što obuhvaća široki raspon receptura: od narodnih jela do onih najsofisticiranijih, te će biti jednako koristan i domaćici i vlasniku ribljeg restorana.
Pripremajući ovu knjigu više godina, autor je, osim ostalog nastojao da joj namjena bude bude mnogostruka. Recepti, savjeti i preporuke u ovoj knjizi vjerojatno će će korisno poslužiti ponajvećim domaćicama i privatnim izdavačima soba i apartmana, ne samo za pripravljanje jednostavnih svakodnevnih jela od riba, rakova i školjaka, nego i prigodom priređivanja svečanih objeda za manje ili više uzvanika.


Pogledajte sve od autora: Žmikić, Ante
Pogledajte sve od nakladnika: Otokar Keršovani, Rijeka
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.