Dauning, Džordž: Knjiga o masaži

Autor: Dauning, Džordž
Šifra: 922-19-91
Izdavač: Nolit, Beograd
Godina izdanja: 1982

Dimenzije: 14,00 x 20,50 cm.
Opseg: 207 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro; korice s patinom vremena.

Autor: George Downing

Biblioteka Poljoprivredna literatura.

Predgovor i prevod s engleskog: Zoran R. Kovačević.

Iz knjige:

Knjiga je pisana lakim i pristupačnim stilom sa dosta ilustrativnih crteža. Pored teoretskih razmatranja, zasnovanih prvenstveno na ličnom iskustvu samog autora, knjiga pruža i sistematizovan niz praktičnih uputstava za primenu pojedinih zahvata na određenim delovima ljudskog tela.
Ne zaboravimo, vaše telo je ogledalo vašeg zdravlja. I zato uložite malo truda i vremena, i samo pomoću vaših prstiju i ruku upotpunite režim zdravog svakodnevnog života. Povezujući masažu sa gimnastikom, ili čak primenjujući samo masažu, oslobodićete se napetosti i nervoze koje uslovljava savremeni način života. Relaksiranost, osećaj strujanja život­ne energije, uspešna seksualna aktivnost, lagan i miran san, normalan apetit - dobar su deo onoga što vas može učiniti zadovoljnim. A masaža u svemu tome ima svoje vidno mesto.
Zato, ne oklevajte. Prihvatite se ove knjige i dobro je prostudirajte. I vežbajte. Preporučite je i svojim prijateljima kako bi i oni otkrili novi smisao. Uspeh koji postignete na polju masaže, koristeći se ovom knjigom, biće najbolja nadoknada za trud uložen u pripremu ove knjige.


Pogledajte sve od autora: Dauning, Džordž
Pogledajte sve od nakladnika: Nolit, Beograd
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno