Kirurgija

Autor: Šoša, Tomislav et al.
Šifra: 980-19-50
Izdavač: Naklada Ljevak, Zagreb
Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 20,00 x 28,50 cm.
Opseg: 1202 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično; dijelovi teksta označeni grafitnom olovkom.

Medicinska biblioteka.

Autori: Tomislav Šoša, Željko Sutlić, Zdenko Stanec, Ivana Tonković i suradnici.

O knjizi:
Knjiga KIRURGIJA moderan je temeljni udžbenik kirurgije, namijenjen studentima svih medicinskih fakulteta u Hrvatskoj, kao i specijalizantima opće kirurgije i pojedinih kirurških struka te pouzdan oslonac u skrbi za kirurškoga bolesnika liječnicima obiteljske medicine te specijalistima opće kirurgije i drugih specijalističkih grana medicine.

Udžbenik je podijeljen na dva dijela: opći i specijalni. U Općem dijelu ukazuje na ono što omogućuje preživljavanje kirurškoga bolesnika, dok u Specijalnom dijelu donosi najnovija dostignuća specijalističkih kirurških grana.

Prilagođen je Bolonjskom procesu promjena nastave iz kirurgije te samim tim omogućuje studentu brže, preglednije i svrsishodnije ponavljanje. Udžbenik je ujedno dovoljno velika baza pitanja za pismeni ispit iz kirurgije te objektivizaciju ispita iz kirurgije.

Ova visokovrijedna knjiga predstavlja rezultate hrvatske kirurgije u svjetlu svjetskih spoznaja te upućuje na izvore najnovijih informacija s ciljem aktualizacije znanja postojećih i budućih stručnjaka.Pogledajte sve od autora: Šoša, Tomislav et al.
Pogledajte sve od nakladnika: Naklada Ljevak, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / medicina - stručna literatura


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno