Početna Knjige Medicinske znanosti popularna medicina Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča

Hirneise, Lothar: Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča

Autor: Hirneise, Lothar
Šifra: 123-22-33
Izdavač: Omega lan, Zagreb
Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 15,50 x 22,00 cm.
Opseg: 608 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

O knjizi:

U ovoj sveobuhvatnoj knjizi o raku autor obrađuje teorije uzroka raka, dijagnostičke postupke, terapeutske postupke kao što su zračenje i kemoterapija (najčešće terapije konvencionalne medicine), te opisuje konvencionalne metode liječenja za svaku pojedinu vrstu karcinoma, leukemije, limfoma i sarkoma.

Zatim objašnjava i daje upute za primjenu vlastite metode liječenja koju je nazvao "3E", što uključuje pravilnu prehranu, eliminaciju toksina i povećanje mentalne energije (njem. Ernährung, Entgiftung, Energie). Do svoje metode Lothar Hirneise nije došao slučajno. Dulji je niz godina putovao svijetom tražeći uspješne terapije, a njih je bilo više nego što je moglo stati u knjigu.

Autor je veliki pobornik i poštovatelj dr. Johanne Budwig koja je razvila uljno-proteinsku prehranu i pomoću nje uspješno liječila na tisuće bolesnika (vidi knjigu doktorice Budwig: Rak – problem i rješenje). Ali autor, kao svaki dobar učenik, ide dalje i logički uočava koji misaoni postupci ili koja vrsta prehrane i koje namirnice pomažu u ponovnom uspostavljanju zdravlja.

Na kraju knjige autor opisuje 56 nekonvencionalnih terapija liječenja raka pomoću kojih se može uspješno liječiti zlokobna bolest. U svojoj potrazi za terapijama liječenja raka koje pokazuju dobre rezultate autoru nije bila intencija prikloniti se nekoj unaprijed zadanoj opciji. Ipak, njegova su ga istraživanja većeg broja metoda liječenja dovela do zaključaka koliko je značajno pravilno se hraniti, odstraniti sve nataložene toksine iz našeg tijela i napuniti se pozitivnom energijom za savladavanje stresa.

Autorova logika, ustrajnost i discipliniranost njegove su najveće odlike. Iako se mnogi neće složiti s njime, njegovo je znanje o raku tako sveobuhvatno da mu je teško naći Ahilovu petu. Osobno je istraživao svaku metodu liječenja kako bi donio vlastiti zaključak. Sažetak njegova istraživanja je cjelovito promatranje oboljelog čovjeka (holistički pogled prevladavanja bolesti).


Pogledajte sve od autora: Hirneise, Lothar
Pogledajte sve od nakladnika: Omega lan, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.