Gray, Amy: Kako postati vampir

Autor: Gray, Amy
Šifra: 679-11-2
Izdavač: Mozaik knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 15,50 x 20,00 cm.
Opseg: 144 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificiran.

Bogato ilustracijama i fotografijama.

Krvavi vodič za pridošlice u svijetu neživih.

Podijeljeno na tri "knjige":
- Knjiga prva: Napuštajući kraljevstvo smrtnika
- Knjiga druga: Životni stil neživih
- Knjiga treća: Vampir iz naslonjača

Preuzeto s internetske stranice Mozaik knjiga:
Odlučili ste ući u svijet sjena gdje vas čeka posve novi svijet. Svijet je to ispunjen nadnaravnim moćima, saveznicima i neprijateljima, ali ponajviše novom vrstom hrane.
U ovoj vam se knjizi nude spoznaje o svim tajnama tog svijeta. Naučit ćete kako pronaći gospodara i osnovati obitelj koja će vjekovima biti uz vas, kako rabiti novostečene moći i zadovoljiti novootkrivenu glad. Otkrijte tajne besmrtnika i saznajte kako se preobraziti u vampira, kako ispuniti vječnost, ali i kako obitelji priopćiti sretnu vijest, koja pravila lijepog ponašanja usvojiti, što (ne) valja činiti ako ste u vezi sa smrtnikom, sve o vampirskim filmovima, književnosti, mjestima koje valja posjetiti i dr. S obzirom da se i neživi moraju suočiti s opasnostima i zamkama, naučit ćete ujedno kako zaštititi dragocjeni dar besmrtnosti.
Otkrijte kakve vas kušnje čekaju u mračnom kraljevstvu u krvavom vodiču za pridošlice u svijetu neživih.

Knjiga kao nova!


Pogledajte sve od autora: Gray, Amy
Pogledajte sve od nakladnika: Mozaik knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Dječja i omladinska literatura / dječje i omladinske enciklopedije / priručnici / antologije


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.