Novak Markovič, Olga: Jugoslavenska kuhinja

Autor: Novak Markovič, Olga
Šifra: 39-22-20
Izdavač: Cankarjeva založba, Ljubljana; Prosvjeta, Zagreb
Godina izdanja: 1983

Dimenzije: 21,5 x 30,50 cm.
Opseg: 207 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Bogato ilustrirano u boji.
Sa 367 recepata i 131 slikom u boji.

Bogat fond narodnih jela čini naime važan dio općekulturne baštine naših naroda, čijem je očuvanju i njegovanju izdavač žellio dati svojevrstan vlastiti doprinos u obliku ove knjige o kulturi prehrane jugoslavenskih naroda.

Iz sadržaja:
- Hladna predjela
- Juhe i čorbe
- Topla predjela
- Ribe, rakovi, školjke, žabe
- Glavna jela od mesa
- Jela na žaru i na ražnju
- Prilozi, variva i salate
- Slatkiši


Pogledajte sve od autora: Novak Markovič, Olga
Pogledajte sve od nakladnika: Cankarjeva založba, Ljubljana; Prosvjeta, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.