Jugoslavenska kuhinja

Autor: Novak Markovič, Olga
Šifra: 1365-18-26
Izdavač: Cankarjeva založba, Ljubljana; Prosvjeta, Zagreb
Godina izdanja: 1985

Dimenzije: 21,00 x 30,50 cm.
Opseg: 207 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Bogato ilustrirano u boji.
Sa 367 recepata i 131 slikom u boji.

Bogat fond narodnih jela čini naime važan dio općekulturne baštine naših naroda, čijem je očuvanju i njegovanju izdavač žellio dati svojevrstan vlastiti doprinos u obliku ove knjige o kulturi prehrane jugoslavenskih naroda.

Iz sadržaja:
- Hladna predjela
- Juhe i čorbe
- Topla predjela
- Ribe, rakovi, školjke, žabe
- Glavna jela od mesa
- Jela na žaru i na ražnju
- Prilozi, variva i salate
- Slatkiši


Pogledajte sve od autora: Novak Markovič, Olga
Pogledajte sve od nakladnika: Cankarjeva založba, Ljubljana; Prosvjeta, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno