Castells, Manuel: Internet galaksija

Autor: Castells, Manuel
Šifra: 155-20-13
Izdavač: Naklada Jesenski i Turk, Zagreb
Godina izdanja: 2003

Puna knjižarska cijena: 160,00 kn

Naša cijena

93,50 kn
110,00 kn

Vaša ušteda: 66,50 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 14,50 x 20,50 cm.
Opseg: 320 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro; u unutrašnjosti mjestimično korištena grafitna olovka (obrisivo).

Razmišljanja o internetu, poslovanju i društvu.

Preuzeto s korica:


Web je s nama manje od desetljeća. Iznimno obuhvatno popularno i komercijalno širenje Interneta pobuđuje i omogućava promjene u doslovno svim područjima ljudske aktivnosti i društva - stvoreni su novi sustavi komuniciranja, nove vrste poslovanja, novi mediji i izvori informacija, novi oblici političkog i kulturnoh izražavanja, novi oblici učenja te nove zajednice.

No, koliko u stvari, znamo o Internetu, njegovoj povijesti, tehnologiji, kulturi i primjenama? Koje su implikacije Interneta za svijet poslovanja i društvo u cjelini? Širenje interneta odvijalo se toliko brzo da je izmaknulo mogućnosti dobro utemeljene analize - prema nekima, izmjenit će se sve, prema drugima, malo toga.

Zahvaljujući njegovu akademskom i savjetodavnom angažmanu, Manuela Castellsa se širom svijeta smatra vodećim analitičarem informacijskog doba i umreženog društva. U ovoj kratkoj, pristupačnoj i informativnoj knjizi govori o vlastitim uvidima i spoznajama o Internet galaksiji. Kako je sve počelo? Koje kulture čine i izgrađjuju Internet? Kako Internet oblikuje nove poslovne organizacije i preoblikuje starije? Što je, u stvari, digitalna podjela? Kako je Internet utjecao na organizaciju kulture i društva, političku participaciju i komunikaciju te urbani život? Pogledajte sve od autora: Castells, Manuel
Pogledajte sve od nakladnika: Naklada Jesenski i Turk, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / sociologija / antropologija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno