Početna Knjige Tehničke znanosti informatika Informatika u poslovanju

Varga, M. et al.: Informatika u poslovanju

Autor: Varga, M. et al.
Šifra: 432-22-30
Izdavač: Element, Zagreb
Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 19,00 x 24,00 cm.
Opseg: 322 stranice.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Autori: Mladen Varga, Katarina Ćurko, Željko Panian, Vlatko Čerić, Vesna Bosilj Vukšić, Velimir Srića, Željka Požgaj, Ivan Strugar, Mario Spremić, Mirjana Pejić Bach, Nikola Vlahović, Božidar Jaković.

Knjiga Informatika u poslovanju razmatra pristupe, metode i tehnike primjene informatike u modernom poslovanju. Namijenjena je prvenstveno studentima sveučilišnih ili veleučilišnih studija, kao udžbenik kolegija koji se bave razmatranjem primjene informatike u poslovanju, a predaju se pod nazivima informatika, poslovna informatika, informacijska tehnologija u poslovanju i sl. Korisnicima informacijske tehnologije, menadžerima i informatičarima u poduzećima i ustanovama može dati temeljni pregled suvremenih metoda i tehnika primjene informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovanju.


Pogledajte sve od autora: Varga, M. et al.
Pogledajte sve od nakladnika: Element, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Tehničke znanosti / informatika


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.