Brown, Dan: Inferno

Autor: Brown, Dan
Šifra: 6-24-54
Izdavač: VBZ, Zagreb
Godina izdanja: 2013

Dimenzije: 15,00 x 23,00 cm.
Opseg: 463 stranice.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro; bilješka na naslovnoj stranici prekrivena korektorom.

S engleskog preveo: Petar Vujačić.

O knjizi:

Traži pa ćeš naći.

Dok su mu te riječi odjekivale u glavi, istaknuti harvardski simbolog Robert Langdon probudio se u bolničkom krevetu ne sjećajući se gdje je ili kako je onamo dospio. Usto, ne može objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog među njegovim stvarima.

Prijetnja njegovom životu potjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratolomni bijeg Firenzom. Samo ih Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih tajni što leže ispod povijesne fasade može spasiti da ne padnu u ruke nepoznatim progoniteljima.

Pomažući se, kao vodičem, stihovima Danteova mračnog i epskog remek-djela Pakla, moraju dešifrirati niz kodova duboko zakopanih u nutrinama nekih od najslavnijih umjetničkih djela renesanse – kipova, slika, zgrada – i pronaći odgovore na zagonetku koja će im, moguće, pomoći, spasiti svijet od strahotne prijetnje...
Smješten u nesvakidašnji okoliš nadahnut jednim od najmračnijih klasičnih djela u povijesti,

Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, bezglavi triler utrke s vremenom koji će vas zgrabiti prvom stranicom i neće puštati sve dok ne zatvorite knjigu.



Pogledajte sve od autora: Brown, Dan
Pogledajte sve od nakladnika: VBZ, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.