Luetić, Ivanka: Hrvatski način pripremanja jela
Autor:
Luetić, Ivanka
Šifra: 910-20-13
Izdavač: Etiprint, Zagreb; Gangamusic, Međugorje
Godina izdanja: 1998
Dimenzije: 24,50 x 33,00 cm.
Opseg: 296 stranica.
Uvez: tvrdi, platneni, s plastificiranim zaštitnim ovitkom.
Stanje knjige: odlično.
1057 recepata i savjeta iz riznice hrvatskog kulinarstva.
S fotografijama pripremljenih jela u tekstu.
Iz sadržaja:
- Proslov
- Zakuske i predjela
- Juhe
- Dodaci juhama
- Jela od mesa
- Jela od miješanih mesa i povrća
- Morske ribe
- Rakovi
- Školjke
- Mekušci
- Slatkovodne ribe i rakovi
- Žabe i puževi
- Variva i prilozi
- Jela od jaja
- Umaci
- Salate
- Kruh, peciva, tjestenine i slana jela od tijesta
- Slastice
- Spremanje povrća i voća
- Soljenje i sušenje mesa
- Začini
- Savjeti
- Kazalo
- Kazalo po abecednom redu
Pogledajte sve od autora:
Luetić, Ivanka
Pogledajte sve od nakladnika: Etiprint, Zagreb; Gangamusic, Međugorje
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana