Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Hrvatski način pripremanja jela

Luetić, Ivanka: Hrvatski način pripremanja jela

Autor: Luetić, Ivanka
Šifra: 910-20-13
Izdavač: Etiprint, Zagreb; Gangamusic, Međugorje
Godina izdanja: 1998

Dimenzije: 24,50 x 33,00 cm.
Opseg: 296 stranica.
Uvez: tvrdi, platneni, s plastificiranim zaštitnim ovitkom.
Stanje knjige: odlično.

1057 recepata i savjeta iz riznice hrvatskog kulinarstva.

S fotografijama pripremljenih jela u tekstu.

Iz sadržaja:


- Proslov
- Zakuske i predjela
- Juhe
- Dodaci juhama
- Jela od mesa
- Jela od miješanih mesa i povrća
- Morske ribe
- Rakovi
- Školjke
- Mekušci
- Slatkovodne ribe i rakovi
- Žabe i puževi
- Variva i prilozi
- Jela od jaja
- Umaci
- Salate
- Kruh, peciva, tjestenine i slana jela od tijesta
- Slastice
- Spremanje povrća i voća
- Soljenje i sušenje mesa
- Začini
- Savjeti
- Kazalo
- Kazalo po abecednom redu



Pogledajte sve od autora: Luetić, Ivanka
Pogledajte sve od nakladnika: Etiprint, Zagreb; Gangamusic, Međugorje
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.