Jurjević, Franjo ( za izdavače): Hrvatska jela na suvremeni način
Autor:
Jurjević, Franjo ( za izdavače)
Šifra: 39-10-8
Izdavač: Podravka; Konar, Koprivnica
Godina izdanja: 1993
Opseg: 191 stranica.
Uvez: tvrdi, dodatno zaštićen plastičnom samoljepljivom folijom. Na unutrašnjoj strani prednje korice mala zašarka kemijskom olovkom.
Knjiga Hrvatska jela prikaz je hrvatskoga gastronomskog identiteta od davnine do danas. Riječ je o kuharskom priručniku koji odabirom jela hrvatskih regija predočuje hrvatsku nacionalnu kuhinju.
SADRŽAJ
- hladna predjela
- juhe
- topla predjela - mala jela
- složena narodna jela
- narodne pečenke
- jela od riba
- slastice i kolači
Brojne fotografije u boji u formatu knjige.
Snimio: Davor Marjanović.
Pogledajte sve od autora:
Jurjević, Franjo ( za izdavače)
Pogledajte sve od nakladnika: Podravka; Konar, Koprivnica
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana