Demarin, Vida i suradnice: Hrana za mozak

Autor: Demarin, Vida i suradnice
Šifra: 155-20-72
Izdavač: V.B.Z., Zagreb
Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg: 148 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Jelovnici za zdrav mozak i dugo pamćenje.

Koautorice: Sonja Antić, Lejla Ćorić, Sara Drnasin, Marija Ivica, Karla Sabolek, Darja Šodec Šimičević, Sanja Štrbe, Maja Strineka.

O knjizi:

Znanstveno je dokazano da hrana ima velik utjecaj na zdravlje i funkcioniranje mozga. Poznato je da kemijske tvari koje hranom unosimo u svoj organizam snažno utječu na naše pamćenje, koncentraciju, način razmišljanja i raspoloženje, no istodobno su važne u liječenju i sprječavanju mnogih bolesti - od karcinoma do depresije. Zato iskoristimo informacije koje nam nudi ova knjiga i pripremajmo najzdraviju hranu za svoj mozak!

U ovoj knjizi autorice preporučuju sedamdesetak jednostavnih i brzih recepata koji sadrže namirnice provjereno korisne za očuvanje zdravlja mozga. Obroci koje predlažu poboljšat će vaše pamćenje i pozitivno će djelovati na vaše raspoloženje i moždanu aktivnost! Bez obzira na to želite li ojačati svoj mozak, spriječiti stres ili ga se riješiti, proširiti svoju memoriju ili poboljšati koncentraciju, 'Hrana za mozak' bit će vam vodič na putu do vašeg cilja jer sadrži sjajne ideje za dnevne obroke osmišljene tako da vam pomognu ostvariti taj cilj.

Prof. dr. Vida Demarin, neuropsihijatrica, ugledna je autorica brojnih stručnih knjiga i udžbenika iz područja neurologije. U njezinom bogatom izdavačkom opusu važno mjesto zauzimaju i popularne knjige koje se bave očuvanjem zdravlja i sprječavanjem bolesti mozga te poboljšanjem pamćenja.


Pogledajte sve od autora: Demarin, Vida i suradnice
Pogledajte sve od nakladnika: V.B.Z., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno