Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Hrana i kako se priredjuje

Galović, Miroslav (priredio): Hrana i kako se priredjuje

Autor: Galović, Miroslav (priredio)
Šifra: 205-20-3
Izdavač: U.O. Stari Puntijar, Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 12,50 x 19,50 cm.
Opseg: 124 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Pretisak izdanja Društva sv. Jeronima, Zagreb iz 1908.

Iz sadržaja:


- PREDGOVOR
- HRANA I., II. I III.
- NAJOBIČNIJA HRANA:
I. DIO
- Jaja
- Kava
- Kruh
- Mlijeko
- Palenta
- Žganci
II. DIO
- Tjestenine
III. DIO
- Povrće
IV. DIO
- Kaše
V. DIO
- Juhe
VI. DIO
- O mesnatoj hrani
VII. DIO
- Gljive
VIII. DIO
- Voće, šećer (slador) i mirodije
IX. DIO
- Piće



Pogledajte sve od autora: Galović, Miroslav (priredio)
Pogledajte sve od nakladnika: U.O. Stari Puntijar, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno