Carper, Jean: Hrana - čudesni lijek

Autor: Carper, Jean
Šifra: 1384-15-1
Izdavač: Leo-commerce, Rijeka
Godina izdanja: 2000

Puna knjižarska cijena: € 390,00

Naša cijena

€ 14,60
€ 29,20

Vaša ušteda: € 375,40

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 20,00 x 25,50 cm.
Opseg: 512 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Jean Carper je jedna od najpriznatijih američkih autorica na području zdravlja i prehrane. Napisala je dvadesetak knjiga, među kojima je i HRANA - ČUDESNI LIJEK. Po mišljenju recenzenata, ova je knjiga najcjelovitije djelo našega desetljeća o prehrani i zdravlju. Ovaj opširni priručnik, iznikao iz drevnih spoznaja o prehrani koje rabi alternativna medicina, potkrijepljen je s više od deset tisuća znanstvenih istraživanja i pojašnjava kako neobična moć hrane može djelotvorno spriječiti nastanak, te olakšati bolesti. Pravilnom prehranom možemo liječiti jednostavne prehlade i alergijske upale, ali i teže bolesti, poput bolesti srca i raka, a bez neželjenih učinaka raznih lijekova.
Staroj uzrečici, da jabuka dnevno otklanja sve bolesti, vrijedi pripisati još veće značenje no što se naoko čini. Obrok ribe, povrća i čašica piva ili vina osnažuje naše zdravlje. Prema autoričinim savjetima, pravilnom prehranom možemo bitno poboljšati zdravlje. HRANA - ČUDESNI LIJEIK je koristan priručnik za svakoga. Pomaže bolesnima, kao i svima koji žele sačuvati zdravlje i među izvanrednim mogućnostima hrane izabrati upravo onu koja će pomoći u sprečavanju i liječenju najrazličitijih bolesti.



Pogledajte sve od autora: Carper, Jean
Pogledajte sve od nakladnika: Leo-commerce, Rijeka
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.