Početna Knjige Humanističke znanosti pedagogija Govorne poteškoće i njihovo uklanjanje; Svladao sam mucanje

Škarić, I.; Čimbur, P.: Govorne poteškoće i njihovo uklanjanje; Svladao sam mucanje

Autor: Škarić, I.; Čimbur, P.
Šifra: 864-21-3
Izdavač: Mladost, Zagreb
Godina izdanja: 1988

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 338 stranica.
Uvez: tvrdi, kartonski; s plastificiranim zaštitnim ovitkom.
Stanje knjige: odlično.

Autori: Ivo Škarić; Pero Čimbur.

Preuzeto s ovitka:

Knjiga GOVORNE POTEŠKO­ĆE I NJIHOVO UKLANJANJE na­mijenjena je roditeljima koji ponajvi­še nastoje da im se dijete normalno razvija; zatim odgajateljima u vrtići­ma; učiteljima i nastavnicima u ško­lama; liječnicima, posebice pedijatri­ma, defektolozima, psiholozima, fo­netičarima i dakako, logopedima ko­ji se svakodnevno bave govornim po­teškoćama. Knjiga je podijeljena u četiri dijela: Narav govora i njegov životni tok, Zastoji u razvoju govora i govorni nedostaci, Govor - psiho­fizička svojstva čovjeka - kultura, Praktične obavijesti.
Obilje obavijesti i savjeta ospo­sobit će čitaoca da na vrijeme pre­pozna i reagira na govorne poteško­će te da u mnogim slučajevima po­mažu svojima bližnjima u njihovu svladavanju.

Drugu knjigu, pod naslovom SVLADAO SAM MUCANJE, napi­sao je Pero Čimbur koji je u svojoj pedesetoj godini svladao mucanje i to metodom autogenog treninga. Njegova je knjiga i literatura, i biog­rafija, i genealogija jednog uspješnog izlječenja, što će mnogim čitaocima dati podstreka i ohrabriti ih u nasto­janju da se bore protiv »razarajućeg simptoma«.


Pogledajte sve od autora: Škarić, I.; Čimbur, P.
Pogledajte sve od nakladnika: Mladost, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / pedagogija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.