Caput, Pavo: Govedarstvo

Autor: Caput, Pavo
Šifra: 255-20-4
Izdavač: Celeber, Zagreb
Godina izdanja: 1996

Dimenzije: 17,00 x 24,50 cm.
Opseg: 409 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Sveučilišni udžbenik.

S većinom crno-bijelim ilustracijama (fotografije i crteži) te s tablicama, grafovima i kartama u tekstu.

Iz sadržaja:

- Opće karakteristike govedarstva
- Postanak goveda
- Prirodna svojstva goveda
- Pasmine goveda
- Razmnožavanje goveda
- Uzgoj podmlatka
- Proizvodnja kravljeg mlijeka
- Proizvodnja goveđeg mesa
- Osobitosti u genetskoj izgradnji proizvodnih kapaciteta goveda



Pogledajte sve od autora: Caput, Pavo
Pogledajte sve od nakladnika: Celeber, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.