Montignac, Michel: Glikemijski indeks

Autor: Montignac, Michel
Šifra: 186-22-20
Izdavač: Naklada Zadro, Zagreb
Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 14,00 x 21,00 cm.
Opseg: 95 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

S Interneta:
Zašto dva ugljikohidrata iste kalorijske vrijednosti, npr. krumpir i leća, izazivaju vrlo različitu metaboličku reakciju? Zašto ćete se od krumpira udebljati, a od leće ne? Odgovor je u visini  glikemijskog indeksa, a Michel Montignac prvi je u svijetu, još 1986. godine, povezao glikemijski indeks s mršavljenjem. Danas je jedan od najvećih stručnjaka za primjenu tog koncepta u borbi protiv prekomjerne tjelesne težine.


Pogledajte sve od autora: Montignac, Michel
Pogledajte sve od nakladnika: Naklada Zadro, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.