Glas znanja

Autor: Ruiz, Miguel
Šifra: 339-19-5
Izdavač: VBZ, Zagreb
Godina izdanja: 2005

Puna knjižarska cijena: 95,00 kn

Naša cijena

65,00 kn

Vaša ušteda: 30,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 12,50 x 20,50 cm.
Opseg: 145 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično; trakastim korektorom prekrivena kratka bilješka na predlistu.

Prijevod: Radha Rojc-Belčec.

O knjizi:


U knjizi "Glas znanja" Don Miguel Ruiz nas podsjeća na duboku i jednostavnu istinu: jedini način na koji emocionalnu patnju možemo okončati i ponovno sretno živjeti je da prestanemo vjerovati u laži – uglavnom u laži o samima sebi.

Utemeljena na drevnoj toltečkoj mudrosti, ova nam knjiga pokazuje kako ponovno obnoviti vjeru u istinu i vratiti se vlastitom zdravom razumu. Ruiz mijenja način na koji promatramo sebe, kao i način na koji promatramo druge ljude. Otvara nam vrata što vode u stvarnost u kojoj smo nekoć, u dobi od godinu-dvije, prebivali – a to je stvarnost istine, ljubavi i radosti.

Don Miguel Ruiz majstor je toltečke misterijske škole. Više od dvadeset godina radi na prenošenju mudrosti drevnih Tolteka maloj skupini učenika i pripravnika, vodeći ih njihovoj osobnoj slobodi. Cijelo to vrijeme kroz predavanja, radionice i putovanja do svetih mjesta širom svijeta kombinira jedinstven spoj drevne mudrosti i svjesnosti svojstvene današnjem dobu. Kod nas su do sad objavljene dvije njegove knjige: "Četiri sporazuma sa samim sobom" (2001) i "Majstorstvo u ljubavi" (2002).Pogledajte sve od autora: Ruiz, Miguel
Pogledajte sve od nakladnika: VBZ, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno