Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Enciklopedija mediteranske kuhinje: Povrće i prilozi

Enciklopedija mediteranske kuhinje: Povrće i prilozi

Autor: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Šifra: 953-19-40
Izdavač: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 20,00 x 26,00 cm.
Opseg: 447 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Enciklopedija mediteranske kuhinje; 10.

Fotografija u boji uz svaki recept.

O knjizi:
Povrće je jedna od prvih namirnica u ljudskoj prehrani, a posljednih su godina liječnici, dijetetičari i nutricionisti otkrili blagotvorno djelovanje povrća na ljudski organizam te ga sve čašće preporučuju za svakodenvno konzumiranje. U ovoj knjizi prikupljene su različite pripreme jela na bazi povrće - od klasičnog priloga glavnim jelima od ribe ili mesa, kao na primjer krumpiri u pećnici, ratatuia od povrća ili kremasti pire (od krumpira, mrkve, tikvica), pa sve do sadržajnih jela poput salate od mahuna, tunjevine i rajčice, račića i šparoga na salatu.

Iz sadržaja:
- Zelenje
- Salate
- Krumpiri
- Mahunarke
- Gljive
- Indeks


Pogledajte sve od autora: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Pogledajte sve od nakladnika: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno