Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Enciklopedija mediteranske kuhinje: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje: Juhe, njoki i palenta

Autor: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Šifra: 953-19-39
Izdavač: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 20,00 x 26,00 cm.
Opseg: 447 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Enciklopedija mediteranske kuhinje; 4.

Fotografija u boji uz svaki recept.

O knjizi:
Juhe, njoki i palenta u prošlosti su predstavljali glavno siromašno jelo seoske tradicije. Ipak, ta jela danas se itekako mogu pojaviti osim u svakodnevnoj kuhinji i u meniju za svečne prilike ili na proslavama s istančanim i otmjenim načinima prehrane, kao što su razne inačice punjenih njoka ili njoki od krupice na rimski način.


Pogledajte sve od autora: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Pogledajte sve od nakladnika: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno