Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Enciklopedija mediteranske kuhinje: Crveno meso i divljač

Enciklopedija mediteranske kuhinje: Crveno meso i divljač

Autor: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Šifra: 253-19-18
Izdavač: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 20,00 x 26,00 cm.
Opseg: 447 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Enciklopedija mediteranske kuhinje; 7.

Fotografija u boji uz svaki recept.

Iz sadržaja:
- Govedina
- Konj
- Ovce i koze
- Divljač
- Pernata divljač
- Noj


Pogledajte sve od autora: Galić Laslavić, Ivana (urednica)
Pogledajte sve od nakladnika: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno