Početna Knjige Društvene znanosti ekonomija Ekonomika i organizacija poslovanja u hotelijerstvu

Radišić, Franjo: Ekonomika i organizacija poslovanja u hotelijerstvu

Autor: Radišić, Franjo
Šifra: 4-21-12
Izdavač: Otokar Keršovani, Opatija
Godina izdanja: 1989

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 199 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Sadržaj ekonomike i organizacije poslovanja u hotelijerstvu. Ekonomika poslovanja u hotelijerstvu. Organizacija poslovanja u hotelijerstvu.



Pogledajte sve od autora: Radišić, Franjo
Pogledajte sve od nakladnika: Otokar Keršovani, Opatija
Pogledajte sve iz područja: Društvene znanosti / ekonomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.