James, Dana: Dijeta po arhetipovima

Autor: James, Dana
Šifra: 780-20-19
Izdavač: Znanje, Zagreb
Godina izdanja: 2019

Puna knjižarska cijena: € 119,00

Naša cijena

€ 3,64
€ 7,29

Vaša ušteda: € 115,36

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 13,50 x 20,00 cm.
Opseg: 313 stranica.
Uvez: meki, plastificiran s preklopom.
Stanje knjige: prisutna oštećenja na hrbatu; inače odlično.

O knjizi:

Radeći s tisućama žena koje su željele smršavjeti i promijeniti oblik tijela, svjetski poznata nutricionistica i praktičarka funkcionalne medicine Dana James uočila je neobičan trend:
bez obzira na to koliko su se ustrajno držale dijete i plana vježbanja, stari obrasci ponašanja i sumnja u sebe sabotirali su njihov trud. Zašto se to događa? Autorica detaljno objašnjava koji hormoni i koji kemijski procesi uzrokuju skladištenje masnog tkiva na trbuhu, bedrima i bokovima, a oni su itekako ovisni osjećajima.

Upravo kroz razumijevanje modela arhetipova možemo proniknuti u srž našeg ženskog bića i osvijestiti uzroke loših i štetnih prehrambenih navika zbog kojih se vrtimo u začaranom krugu nezadovoljstva, frustracije i razočaranosti sobom. Kada shvatimo koja temeljna sjećanja upravljaju našim ponašanjem i doživljajem sebe, možemo poduzeti korake prema svojem iscjeljenju.

U ovom uzbudljivom priručniku autorica predstavlja model arhetipova koji će mnogim ženama doslovno otvoriti oči, pomoći da promijene prehrambene navike i žive sretan i ispunjen život.

Otkrijte svoj jedinstveni arhetip, pobijedite emocionalno prejedanje
i živite u skladu sa svojim pravim JA.


Pogledajte sve od autora: James, Dana
Pogledajte sve od nakladnika: Znanje, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.