Početna Knjige Humanističke znanosti sociologija / antropologija Demokratski potencijali mladih u Hrvatskoj

Ilišin, Vlasta [urednica]: Demokratski potencijali mladih u Hrvatskoj

Autor: Ilišin, Vlasta [urednica]
Šifra: 123-23-35
Izdavač: Institut za društvena istraživanja, Zagreb
Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 16,50 x 23,50 cm.
Opseg: 304 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: gotovo kao nova.


Urednice: Vlasta Ilišin, Anja Gvozdanović, Dunja Potočnik.

O knjizi:

Polazeći od dosadašnjih znanstvenih spoznaja o suvremenom hrvatskom društvu i mladima kao njegovu integralnom dijelu, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo zajednički su organizirali znanstveni skup Demokratski potencijali mladih u Hrvatskoj koji je održan 23. listopada 2014. godine u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu. Suradnja u organizaciji tog skupa zasniva se na trajnoj znanstvenoistraživačkoj orijentaciji Instituta i stručnom djelovanju Centra u posljednjih desetak godina usmjerenim na propitivanje uvjeta ekonomskog, socijalnog, kulturnog i političkog razvoja Hrvatske u suvremenom europskom i globalnom okruženju. Znanstveni skup je koncipiran kao propitivanje nekih fenomena i područja u kojima se mogu prepoznati doprinosi i/ili ograničenja u razvoju demokratskih potencijala mladih od strane domaćih znanstvenika koji se primarno ili jednim dijelom svoga rada bave izučavanjem mladih i različitih dimenzija njihova svakodnevnoga života. Ovaj zbornik sadrži 11 priloga proizašlih iz izlaganja održanih na znanstvenom skupu.


Pogledajte sve od autora: Ilišin, Vlasta [urednica]
Pogledajte sve od nakladnika: Institut za društvena istraživanja, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / sociologija / antropologija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.