Ahern, Cecelia: Da me barem možeš vidjeti

Autor: Ahern, Cecelia
Šifra: 1103-17-5
Izdavač: Profil, Zagreb
Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 15,00 x 23,00 cm.
Opseg: 257 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: nedostaje predlist, inače odlično.

Profil Bestseler.

O knjizi:


Sve u životu Elisabeth Egan ima svoje mjesto, od šalice za espresso u blistavo čistoj kuhinji do uzoraka materijala i boja u njenoj tvrtki za uređenje interijera. Red i temeljitost drže Elizabethin život pod kontrolom, a njeno srce daleko od boli i patnje koju je pretrpjela u prošlosti.Jedina je mrlja u njezinu besprijekornom životu sestra Saoirse.

Crvenokosa vjetropirka iza sebe uvijek ostavlja nered koji Elizabeth jasno, svim silama nastoji srediti - a to uključuje i Saoirseina šestogodišnjeg sina Lukea. Neprestano balansiranje između brige za nećaka i vođenja vlastite tvrtke ostavlja Elizabeth malo vremena za pogrešku - ili za zabavu.

Jednog je dana u Lukeov i njezin život ušetao stranac. Ivan je bezbrižan, spontan i uvijek spreman za novu pustolovinu - on je sve ono što Elizabeth nije. U tren joj se oka uvukao pod kožu i preokrenuo joj život naglavce.

Elizabeth malo toga zna o Ivanu - tko je on i je li doista onakav kakvim se doima. Sanjari o njemu, no ima li njihova veza budućnost...

"Da me barem možeš vidjeti" topla je priča o ljubavi i prijateljstvu ispričana prepoznatljivim stilom Cecelije Ahern.

 Pogledajte sve od autora: Ahern, Cecelia
Pogledajte sve od nakladnika: Profil, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno