Lisac, Josip (urednik): Croatica et Slavica Iadertina 4

Autor: Lisac, Josip (urednik)
Šifra: 119-23-16
Izdavač: Sveučilište u Zadru
Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 17,20 x 24,00 cm.
Opseg: 590 stranica.
Uvez: meki, plastificiran, s preklopom.
Stanje knjige: odlično.


O knjizi:

Croatica et Slavica Iadertina znanstveni je časopis Odjela za kroatistiku i Odjela za rusistiku Sveučilišta u Zadru s međunarodnim uredništvom i znanstvenim savjetom, a financira se uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Časopis je pokrenut je 2005. godine kao godišnjak. Od 2011. godine izlazi u dva sveska godišnje u tiskanome i elektroničkome obliku. Elektroničke verzije obaju svezaka objavljuju se najkasnije u prosincu kalendarske godine na koju se broj odnosi.

Časopis isključivo objavljuje prethodno neobjavljene radove. Namijenjen je diseminaciji novih rezultata kroatističkih i slavističkih istraživanja, ali objavljuje i rezultate istraživanja iz drugih humanističkih disciplina ukoliko se procijeni da ona kroatistiku i slavistiku potiču na interdisciplinarnost te na teorijske i metodološke inovacije. Uz istraživačke članke, koji se objavljuju u kategorijama izvorni znanstveni članak, prethodno priopćenje, pregledni članak ili stručni članak, časopis objavljuje i kritička izdanja kraćih nepoznatih ili neobjavljivanih vrela koja književnoj historiografiji nameću nova istraživačka pitanja te kritičke prikaze važnih monografija, novih brojeva serijskih publikacija, znanstvenih skupova i mrežnih istraživačkih alata, ali i manji broj prigodnih članaka.Pogledajte sve od autora: Lisac, Josip (urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Sveučilište u Zadru
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Znanost o književnosti / teorija književnosti


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.