Početna Domaćinstvo kuharice / prehrana Croatian cuisine, the modern way

Jurjević, Franjo ( za izdavače): Croatian cuisine, the modern way

Autor: Jurjević, Franjo ( za izdavače)
Šifra: 890-21-2
Izdavač: Podravka, Koprivnica
Godina izdanja: 1993

Dimenzije: 17,00 x 21,50 cm.
Opseg: 191 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

O knjizi:
Knjiga Croatian Cuisine prikaz je hrvatskoga gastronomskog identiteta od davnine do danas.
Izdanje na engleskom jeziku.
Knjiga Hrvatska jela prikaz je hrvatskoga gastronomskog identiteta od davnine do danas. Riječ je o kuharskom priručniku koji odabirom jela hrvatskih regija predočuje hrvatsku nacionalnu kuhinju.
Hrvatsku kuhinju obilježava njezina raznolikost: bogatsvo i oskudnost krša uz more, divljina gorskoga i pitomost panonskog pejzaža. Ta zbirka recepata najtipičnijih hrvatskih jela obogaćena je brojnim fotografijama u boji.


Jezik: engleski.



Pogledajte sve od autora: Jurjević, Franjo ( za izdavače)
Pogledajte sve od nakladnika: Podravka, Koprivnica
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.