Početna Knjige Tehničke znanosti građevina Ceste i mostovi u Hrvatskoj I-II

Kos, Vladimir (glavni i odgovorni urednik): Ceste i mostovi u Hrvatskoj I-II

Dimenzije: 24,00 x 32,00 cm.
Opseg: 458 stranica + 13 karata.
Uvez: tvrdi, platneni; plastificirani zaštitni ovitak. Naknadno lijepljen.  

Cilj je Monografije da, na jednom mjestu, na znanstven način da prikaz postignutih   rezultata  i   istakne  otvorene  probleme.   U   pisanju   Monografije učestvovalo je 50 autora, koji su uložili veliki trud da u vrlo vrijednim prikazima obrade sve značajne momente koji su se zbivali u području cestogradnje kroz proteklih 30 godina.
Monografija obiluje ogromnim fondom značajnih podataka, koje ne možemo naći ni u jednoj statističkoj  publikaciji. Kod tako velikog broja autora,  koji su pisali ovu Monografiju,  nemoguće je bilo izbjeći  korištenje podataka iz  raznih izvora. To je i razlog da se u pojedinim nijansama i detaljima ti podaci razlikuju, ali samo u globalu i manjim odstupanjima.
Ono što je najvrednije u ovoj Monografiji je obilje materijala i raznih mišljenja, širokog kruga naučnih radnika i stručnjaka iz neposredne prakse, o problemima cestogradnje i o njihovu doprinosu na rješavanju tih problema.

Autori fotografija: Mladen Grčević, Ladislav Jurčić, Milan Pavić, Stjepan Lamer, Vilko Zuber, Josip Roglić, Peter Strnad i drugi.

Tom II: Atlas se sastoji od 13 karata (1 karta Evrope, 1 karta Jugoslavije i 11 karata Hrvatske).  
Redaktor karata: Franjo Šujster.
Kartograf: Dragutin Platužić.
Pogledajte sve od autora: Kos, Vladimir (glavni i odgovorni urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Republički fond za ceste i potpisnici Sporazuma o financiranju i korištenju monografije, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Tehničke znanosti / građevina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.