Carinska deklaracija

Šifra: 130-22-1
Izdavač: Feral Tribune, Split
Godina izdanja: 2000

Dimenzije: 13,00 x 20,00 cm.
Opseg: 106 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Biblioteka Feral Tribune.

Preuzeto:

Jedan od najznačajnijih suvremenih srpskih prozaika, čitateljstvu možda ponajviše poznat po svojim knjigama iz obiteljskog ciklusa - "Priče o zanatima" i "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" - ovim djelom najavljuje oproštaj sa svojim gradom, ali i domovinom, na intiman, čak lirski način, bez političkih konotacija, iako se njihova ozbiljnost i prisutnost stalno osjećaju. Nagovješćujući vlastitu emigraciju u drugu zemlju zbog "nepodnošljive teškoće postojanja" u ovoj, pisac, pripremajući se za svoj sudbinski odlazak "zauvijek", ne prestaje promišljati vlastitu prošlost, kao i život u cijelosti, odmjeravajući ih u miljeu jedva izdržljive sadašnjosti, rišući to debelim namazima kronične ogorčenosti uzrokovane općepoznatim sindromom dosadadašnjeg iskustva življenja.


Pogledajte sve od nakladnika: Feral Tribune, Split
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.