Sharma, Robin: Budni u 5

Autor: Sharma, Robin
Šifra: 1060-19-6
Izdavač: Koncept izdavaštvo, Zagreb
Godina izdanja: 2019

Puna knjižarska cijena: 129,00 kn

Naša cijena

90,00 kn

Vaša ušteda: 39,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 14,00 x 21,00 cm.
Opseg: 299 stranica.
Uvez: meki, plastificiran sa preklopom.
Stanje knjige: odlično.


S poleđine knjige:

ŽIVOT JE PREKRATAK ZA POIGRAVANJE VLASTITIM TALENTIMA. ROĐENJEM STE DOBILI PRILIKU I OBVEZU POSTATI LEGENDARNI. STVORENI STE KAKO BISTE POSTIZALI MAJSTORSKE RAZINE, NAMIJENJENI STE OSTVARENJU NEOBIČNO VAŽNIH POTHVATA I IZGRAĐENI STE KAO SILA DOBRA NA OVOM NAŠEM MALOM PLANETU." TKALAC ČAROLIJA

Budni u 5 revolucionarna je i nevjerojatna priča o dvoje običnih ljudi koji streme većoj produktivnosti, blagostanju i mirnoći u ovom dobu digitalnih ometanja i zamorne kompleksnosti, te tako susreću neobičnog i zapanjujućeg tajkuna.

Čudnovat, no briljantni milijarder povest će ih na zanosno putovanje svijetom koje će poboljšati njihovo poslovanje, reprogramirati njihovu učinkovitost te probuditi njihovu sreću te osjećaj osobne slobode.

U ovoj knjizi koja mijenja život, koju je autor stvorio tijekom rigoroznog četverogodišnjeg razdoblja, otkrit ćete naviku ranog ustajanja koja je mnogima pomogla doseći sjajne rezultate dok su istovremeno uvećavali vlastitu sreću, spremnost na pomaganje drugima i osjećaj živosti.

Dijelom manifest vještine, dijelom pravilnik za genijalnu produktivnost i dijelom suputnik za divno proživljen život, Budni u 5 djelo je koje će vam promijeniti život.


Zauvijek.Pogledajte sve od autora: Sharma, Robin
Pogledajte sve od nakladnika: Koncept izdavaštvo, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno