Božanska matrica

Autor: Braden, Gregg
Šifra: 1039-19-28
Izdavač: VBZ, Zagreb
Godina izdanja: 2008

Puna knjižarska cijena: 110,00 kn

Naša cijena

64,00 kn
80,00 kn

Vaša ušteda: 46,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 15,50 x 23,50 cm.
Opseg: 203 stranice.
Uvez: meki, plastificirani
Stanje knjige: vrlo dobro.

Spajanje vremena i prostora, čuda i vjere.

Biblioteka 1000 cvjetova, knjiga 74.

S engleskog prevela: Andrea Marić.

O knjizi:


Može li se reći da čuda što ih vidimo u kvantnome svijetu pokazuju naše mogućnosti, a ne naša znanstvena ograničenja? Je li moguće da su spontana izlječenja, povezanost sa svime i svakim, te putovanja kroz vrijeme naše istinsko nasljeđe?

Postoji mjesto u kojem se rađaju sve stvari, lokacija čiste energije koja jednostavno "jest".
U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti sve je moguće.

Godine 1944. Max Planck, otac kvantne teorije, šokirao je svijet tvrdeći kako je ta "matrica" mjesto s kojega potječe rođenje zvijezda, DNK i sve ostalo. Nedavna otkrića pružaju dojmljive dokaze da je Planckova matrica – Božanska matrica – stvarna.
Ona je karika koja nedostaje u našem razumijevanju, ona je spremnik čitavog svemira, most između mašte i stvarnosti i zrcalo kojim nam svijet pokazuje ono što stvaramo svojim uvjerenjima. Kako bismo u svojim životima oslobodili moći te matrice, moramo razumjeti kako ona funkcionira i govoriti njoj razumljivim jezikom.

U ovoj knjizi koja pomiče temelje znanstvene paradigme, Gregg Braden nam putem 20 ključeva svjesnoga stvaranja pokazuje kako čuda pretvoriti u životnu stvarnost. Objašnjavajući znanost popularnim jezikom i pričajući priče iz stvarnoga života, Gregg nam govori kako smo ograničeni samo svojim uvjerenjima, a naša će se uvjerenja – uskoro promijeniti!

Autor brojnih bestselera po izboru New York Timesa Gregg Braden često je bio glavni gost međunarodnih konferencija o ulozi duhovnosti u tehnologiji. On zalazi s onu stranu tradicionalnih granica znanosti i duhovnosti, otvarajući vrata novim mogućnostima.Pogledajte sve od autora: Braden, Gregg
Pogledajte sve od nakladnika: VBZ, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno