Matić, T.: Biseri stare kuhinje

Autor: Matić, T.
Šifra: 101-21-83
Izdavač: IROS, Zagreb
Godina izdanja: 1987

Dimenzije: 21,00 x 29,00 cm.
Opseg: 373 stranica.
Uvez: tvrdi, umjetna koža; zlatotisak na koricama i hrptu; s plastificiranim zaštitnim ovitkom.
Stanje knjige: odlično.

Brojne fotografije u boji.

Kuharski izrazi. Pretpripreme. Razne vrste juha. Umaci i ekstrakti aspik ili drhtalica. Povrće na razne načine. Salate. Začini. Topla, hladna i slatka predjela. Priređivanje mesa. Jela od goveđeg mesa. Jela od telećeg mesa. Jela od svinjskog mesa. Jela od janjetine. Jela od ovčetine (bravetine). Jela od kunića. Perad. Divljač. Kosano meso i ostaci mesa. Meso u raznim vrstama tijesta. Hladna mesa. Nadjevi i namazi. Prilozi. Jela od mlijeka i mliječnih proizvoda. Priprema jaja na razne načine. Priprema i čuvanje voća i povrća. Čuvanje i soljenje.



Pogledajte sve od autora: Matić, T.
Pogledajte sve od nakladnika: IROS, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.