Početna Knjige Flora i fauna agronomija Biodinamičko vrtlarstvo

Waldin, Monty: Biodinamičko vrtlarstvo

Autor: Waldin, Monty
Šifra: 293-19-13
Izdavač: Planetopija, Zagreb
Godina izdanja: 2016

Puna knjižarska cijena: 225,00 kn

Naša cijena

128,00 kn
160,00 kn

Vaša ušteda: 97,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 20,00 x 24,00 cm.
Opseg: 253 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: kao nova.

Uzgojite zdrave biljke i slasne, sočne plodove uz pomoć Mjeseca i prirodnih ciklusa.

Biblioteka Makronova.

O knjizi:

Svi koji se bave vrtlarstvom, bilo da uzgajate povrće, voćke ili pak cvijeće, imaju isti cilj: uzgojiti predivne, sočne plodove, a svoj vrt učiniti mjestom koje vrvi životom, mjestom uživanja za sva čula. Biodinamika se vraća starinskim, stoljećima provjerenim vrijednostima i načelima – povezivanjem s ciklusima godišnjih doma i prirodnim ritmovima. Na taj način zemlji vraćamo više nego što od nje uzimamo, a ona nas nagrađuje obiljem i vjernošću.

Ova predivna, bogato ilustrirana knjiga prvi  je sveobuhvatni priručnik na domaćem tržištu  u kojem ćete saznati što je biodinamika, po čemu se razlikuje od konvencionalnog uzgoja i kako možete unaprijediti svoj vrt ako ga već obrađujete na ekološki način; u knjizi je detaljno prikazana i objašnjena izrada svih prirodnih pripravaka i način njihove upotrebe a opširni planer koji će vas voditi kroz cijelu godinu opisuje kako uzgojiti više od 80 usjeva, od luka i mrkve, do limuna i grožđa – priprema tla, sjetva, briga, berba i pohrana, prikupljanje sjemenja te uklanjanje problema.

Za sve one koje zanima vrtlarstvo, bilo da ste početnik ili iskusni vrtlar – ova je knjiga od koje se možda više nećete odvajati: pregledna, trajna, jednostavna, sveobuhvatna, prepuna informacija i jednostavno prelijepa.Pogledajte sve od autora: Waldin, Monty
Pogledajte sve od nakladnika: Planetopija, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno