Bijeg od intimnosti

Autor: Schaef, Anne Wilson
Šifra: 21-18-1
Izdavač: Planetopija, Zagreb
Godina izdanja: 2008

Puna knjižarska cijena: 109,00 kn

Naša cijena

80,00 kn

Vaša ušteda: 29,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 15,00 x 21,00 cm.
Opseg: 182 stranice.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Ovisnosti o seksu, romantici i vezi.

O knjizi:


Smatrate li se osobom ovisnom o vezi, užitku ili partneru? Takvo ponašanje prepoznajete kod svojih prijatelja? Ili pak mislite da se ovisnost može dogoditi drugima, ali vama ne?

Ovo je provokativna  i pomalo uznemirujuća knjiga koja će redefinirati vaše poimanje ovisnosti, veza, intimnosti i prave ljubavi! Ovisnosti o seksu, romantici i vezi teško je prepoznati jer se često kriju iza ponašanja koja smatramo normalnima. One su za ovisnika i njegovu okolinu pogubne kao i ovisnosti o alkoholu ili drogama. Ugrožavaju zdravlje, život i međuljudske odnose.

U ovoj knjizi, Anne Wilson Schaef na otvoren i direktan i način iznosi činjenice koje nisu ugodne jer nam otvaraju oči i ne dopuštaju samozavaravanje. Piše bez uljepšavanja i analizira svaku ovisnost, raskrinkava običaje i odnose koji su duboko ukorijenjeni u naše društvo, a upravo se u njima krije začetak ovisnosti. Suočava nas sa stvarnim iskustvima ljudi koje bismo na prvi pogled smatrali uspješnima i sretnima, a zapravo pate od ovisnosti ili suovisnosti s kojima su se, nakon negiranja, uhvatili u koštac.

To nije jednostavan proces jer su te bolesti „podmukle, moćne i strpljive", ali svaku je ovisnost moguće pobijediti ako je na vrijeme prepoznamo i priznamo sami sebi.

 Pogledajte sve od autora: Schaef, Anne Wilson
Pogledajte sve od nakladnika: Planetopija, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / psihologija


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno