Bez brige do zarade

Autor: Carlson, Richard
Šifra: 1159-18-9
Izdavač: Algoritam, Zagreb
Godina izdanja: 2001

Dimenzije: 14,00 x 16,50 cm.
Opseg: 239 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro.

100 savjeta kako naći put do blagostanja u vašem životu.

O knjizi:

Milijuni prodanih primjeraka širom svijeta, od čega četrdeset tisuća u Hrvatskoj, svjedoče da je dr. Richard Carlson neosporno stručnjak za male stvari, one sitnice koje nas dnevno uznemiruju, čine zlovoljnima i manje sretnima nego što bismo mogli biti kada ne bismo marili za njih. A kad je u pitanju novac, financije, poslovni uspjeh ili blagostanje sasvim sigurno ne treba mariti za male stvari. U to će nas uvjeriti sto jednostavnih savjeta kako zaraditi više, a brinuti se manje, savjeti koji vam se možda i čine poznatima, ali ste previše opsjednuti svakodnevicom da biste ih uzimali u obzir.

Podsjetit će vas, na primjer, da stanku za ručak ne treba preskočiti jer je možete iskoristiti mnogo produktivnije, da jeftinije nije uvijek bolje, da podjelom troškova možete učiniti čuda za svoj kućni budžet, a da od pregovora ponekad treba i odustati - na kraju krajeva, uvijek im se možete vratiti.
Male stvari mogu vam stvarno zasmetati u vašoj poduzetničkoj karijeri, obiteljskim financijama, investicijama ili bilo kojoj drugoj odluci ako se previše pouzdate u brojke a premalo u intuiciju, i dopustite da vam stres remeti zdrav razum.


Četvrtu knjigu dr. Carlsona u ediciji «Male stvari» na hrvatski je prevela Kolumbina Benčević, a ilustraciju je, kao i za prethodne, izradio Mario Jurjević.


Pogledajte sve od autora: Carlson, Richard
Pogledajte sve od nakladnika: Algoritam, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno