Besplatna dostava

Besplatnu dostavu GLS dostavnom službom možete ostvariti ako naručite knjige u vrijednosti od  53.09 i više eura ili ako izaberete osobno preuzimanje u Antikvarijatu-knjižari Studio, Masarykova 20 - dvorište, Zagreb. Za preuzimanje knjiga možete ovlastiti i drugu osobu.

 

Povoljnija kupnja

Povoljnije možete kupovati ako posjedujete iskaznice EUROPEAN YOUTH CARD, HRVATSKOG FERIJALNOG I HOSTELSKOG SAVEZA (15% popusta na sve knjige i načine plaćanja osim srednjoškolskih udžbenika), KLUBA STUDENATA POVIJESTI UMJETNOSTI Filozofskog fakulteta u Zagrebu (15% popusta na sve knjige i načine plaćanja osim srednjoškolskih udžbenika) i MODUS PRIVILEGIUM (na gotovinu od 10% do 17% popusta, a na kartice od 5% do 12% popusta na sve knjige osim srednjoškolskih udžbenika). Molimo vas da prilikom narudžbe u prostor za napomene unesete podatke s iskaznice.

       

Posebna pogodnost plaćanja u internetskoj trgovini  je otplata Premium Visa karticom na 6 mjesečnih rata bez kamata i naknada uz minimalnu ratu od 100,00 kn, a u Antikvarijatu-knjižari Studio, Masarykova 20 - dvorište, Zagreb nudimo i druge mogućnosti kartične otplate bez kamata i naknada.

Naravno, kod nas sa svakom kupnjom štedite - na svakom se izdanom računu nalazi poklon bon DAR ZA VJERNOST kojim ostvarujete popust pri sljedećoj kupovini! Detaljnije o daru za vjernost...