Heptinstal, Simon: Automobili kroz povijest

Autor: Heptinstal, Simon
Šifra: 803-18-2
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2015

Puna knjižarska cijena: 139,00 kn

Naša cijena

93,50 kn
110,00 kn

Vaša ušteda: 45,50 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 22,00 x 29,50 cm.
Opseg: 116 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Prijevod: Vedran Pavlić.

O knjizi:


Upoznaj pojedinosti o ulozi 50 najznačajnijih automobila u povijesti automobilske industrije i sastavi njihove umanjene modele!

Krenite u vožnju kroz povijest s 50 legendarnih automobila, od Fordova Modela T iz 1908. do suvremenog Rolls-Royce Wraitha.
Vodič za kolekcionare otkriva pojedinosti o ulozi svakoga od ovih modela iz povijesti automobila odvojivi blok s modelima sadržava elemente za sastavljanje 50 elegantnih 3D modela.
.
Najbolji odabir 50 automobila pokušali smo napraviti tako što smo se odlučili za neke od najvažnijih, najprivlačnijih i najzanimljivijih automobila kroz povijest. Bio je to dug i naporan proces, no konačan bi popis trebao uključivati barem neke od onih automobila za koje svaki čitatelj može reći da zaslužuju mjesto u ovoj knjizi.
U svakom slučaju, uvjereni smo da 50 odabranih omogućuje uvid u cjelokupnu povijest automobila, kao i u popriličan dio naše društvene i kulturne povijesti. Imat ćete priliku vidjeti kako su se automobili razvijali od Modela T, prvog automobila Henryja Forda, koji je ušao u masovnu proizvodnju, do najnovijega superluksuznog automobila, Rolls-Roycea Wraith. Još je nešto sigurno: među njima nema dosadnih automobila.

Nitko na svijetu ne posjeduje svih ovih 50 legendarnih modela. Također, teško je vjerovati da ih je netko uspio sve i voziti. Međutim, zahvaljujući ovoj knjizi svi zaljubljenici u automobile mogu uživati čitajući o njima, sanjareći o njima i zahvaljujući domišljatim dizajnerima i grafičarima - sastavljajući predivne modele svakoga od njih.Pogledajte sve od autora: Heptinstal, Simon
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Dječja i omladinska literatura / dječje i omladinske enciklopedije / priručnici / antologije


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno