Safonov, V. I.: Arijadnina nit

Autor: Safonov, V. I.
Šifra: 1382-18-22
Izdavač: Prosvjeta, Zagreb
Godina izdanja: 1989

Dimenzije: 12,00 x 20,00 cm.
Opseg: 243 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično; s patinom vremena.

Biblioteka "Trokut".

S ruskoga prevela: Tatjana Korać.

Iz Predgovora:

Posljednjih godina u nizu zemalja svijeta primjećuje se rastući interes prema pojavama neobičnih mogućnosti čovjekovog organizma, koje se ispoljavaju "viđenjem" objekata, prenošenjem informacija na daljinu (telepatija), premještanjem materijalnih tijela bez primjene fizičke snage (telekineza) itd.

U toj vezi nesumljiv interes predstavlja ova knjiga V. I. Safonova, jednog od najjačih i najpoznatijih "ekstrasenza" u  SSSR. Autor nas na živ i pristupačan način uvodi u svojevrstan "stvaralački laboratorij" razvoja i primjene svojih izuzetnih mogućnosti dijagnostičkog, prije svega bioradijacijskog djelovanja na organizam čovjeka.

Rezultat je knjiga koju je napisao čovjek velikog intelekta, erudicije i kulture. Ona se čita s istim oduševljenjem kao i najbolja djela avanturističkog ili naučno-fantastičnog žanra.

Knjiga Safonova svojevrstan je literarni uvod, čiji činjenični materijal goni na razmišljanje, a ljudski privlačan način izlaganja pobuđuje interes i želju za izbor pravilnog, dostojnog čovječanstva, puta razvoja ovog perspektivnog pravca spoznaje i usavršavanje svijeta.Pogledajte sve od autora: Safonov, V. I.
Pogledajte sve od nakladnika: Prosvjeta, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno